torsdag 29. januar 2015

Prøveløp !!

Så blir det prøveløp for både Lill Faksa og Utopia ! Kan like så godt ta med begge to når vi først tar turen til Leangen:

Min egen kuskelisens er gått ut på dato, jeg må kjøre prøveløp jeg også :-) Men uten godkjente løpshester på stallen har jeg bare satt det på vent. Så får vi se da, etter mandagen, om vi kjører hjem med 0 - 1 eller 2 stk løpshester på hengeren.

Begge bør strengt tatt klare det. Lill Faksa er normalt relativt travsikker, men kan "skvette" over om hun plutselig ser et "spøkelse" mm. Hun har streva med aksjon, trengt tid pga det, men nå flyter travet godt for tiden. Etter det fine løpet i Orkdal har hun trent fint, og jeg håper og tror Bjørn Garberg klarer å lose henne rundt på godkjent tid. 

Når det gjelder Utopia, så er hennes kapasitet pr i dag høyere enn Lill Faksa. Hun traver lett og greit, er godt trent og har sånn sett alle forutsetninger for å komme inn til en tid godt under 40, bare hun holder seg i trav..... Det er der skoen trykker, hun er for hissig/galopp lysten. Øyvind Wagnhild får prøve en gang til han, etter å ha kjent hvordan hun kan "hive seg" over på lokalkjøringa sist. Noe mere forbedret på frøkna nå, og holder hun seg i trav burde det være lett match for henne også. Kjørte et arbeid med begge jentene på tirsdagen, og da gikk Utopia en drøy sprint i Remarka på 1.41 med speedcart på isbane. Alene i banen riktignok, men jeg måtte allikevel ha et godt grep i mærra for å holde travet, vil så gjerne galoppere.....

Vi får se hvordan det går, ikke verdens undergang om det ikke går heller, da er det bare å brette opp ermene og prøve på nytt :-)

Ellers har det blitt isholke igjen, rar vinter!! Ligger og vipper på + - og snø blir til is osv... sånn her det vært hele tiden. Hver gang vi har fått snø og finfine treningsmuligheter, har det blitt mildvær og holkeføre ... !! Nå er vi der igjen;

Men så ille det var i går, er det heldigvis ikke mange dagene i året. Godt hestene har pigg under beina, for det ble glatt!! 

Og i skogen er det nesten bart igjen.... Men Linna bryr seg fint lite, og hun trener veldig veldig bra for tia. Virkelig gøy å kjøre henne nå, hun flyr avgårde med stor og flott aksjon, og en fin innstilling. Ligger akkurat "passe på i tømmene", ikke stri, men i aller høyeste grad veldig framover!! :-D. 

Eldjenta koser seg hjemme, og sårene gror fint. Både hun og Sunflower har fått på seg vintersko på frambeina, må ha litt feste disse to store, drektige damene :-) Bare Dag Åsa er uten sko nå, og det får hun være nå, vil helst ikke sko føll.... Vi har i stede strødd veien til luftegården godt, og de har selv sørge for å "strø" i luftegården.. :-) Får håpe det blir litt kaldt og noe snø igjen, slik at Dag Åsa kan være med på tur i marka  snart, står over det når det er isholke "all over"....!

Utopia og Lill Faksa skal få ut å "fin-jogge" i dag begge to. "Blåseren" har vi allerede gjort unna, nå skal de bare ut å finjogge fram mot løpet, og kanskje ta en liten prøvestart eller to, bare for å kjenne at formen og lysten er på plass! 

Annelise.

Ingen kommentarer: