fredag 16. januar 2015

Ut å lufte "lørdags-hester" :-)

I morgen er det tid for løp igjen; lokalkjøring for Lill Faksa og W.M. Utopia! Turen går til Børsa/Skaun sin lokalkjøring på Orkdal Tråvpark, og jentene skal ut i samme løp!

Nytt år, blanke ark og nye muligheter. Så får vi se da, hvordan ståa er for våre fremdeles unge og håpefulle ;-)

Et tidsløpt for 4-årige og eldre kaldblods, og dermed starter Lill Faksa fra strek og Utopia får hele 40 meter tillegg (toto-tider samt lokalkjørings-tider). Så får vi se da, hvem av jentene som kommer først i mål. Lill Faksa kjører jeg selv, så får Øyvind Wagnhild prøve å holde Utopia i trav :-). Vi drar avgårde med et mål; løpstrening for jentene, så får ei eventuell sølvskje eller to bare bli bonus!

Nytt fra hovedstaden;

Eldjenta har det bra! Hun spiser godt og foten ser bra ut. Utrolig godt at det ikke ble noe komplikasjoner etter operasjonen. Over helga bestemmer vi endelig dato for hjemreise, men går alt like greit de kommende dagene som det har gjort til nå, så henter vi henne til neste helg. Det skal blir utrolig godt :-) !!.

Ellers har det vært ei uke med ruskevær og finvær! Stormen "Nina" har ikke vært så mye å "hyle for" her oppe, noe vind, og en dag med bittelitt snø;

Men flokken vår får på seg klær, og da vil de helst være ute. 

Så har Dag Åsa fått "passet sitt påskrevet" ;-). Vi måtte utsette siste del av sertifiseringen pga "andre veterinærmedisinske årsaker" hehe - les; Eldjenta. Men nå er endelig papirarbeidet i boks, og om noen uker får vi vel tilsendt pass!. Hun vokser som bare det, spiser veldig godt, men er aktiv, og holder seg slank! langbeint og fin lita frøken med bein i nesa dette her!

Så har Linn Therese og jeg fått ridd oss en fin tur over til Vassbygda igjen. Trivelig for hestene og trivelig for meg med selskap i hestetreninga. Sola titta jammen fram også, og da kan man ikke klage;

En liten "tur-selfie". 

Vi rir på skyggesiden og ser over på solsiden.

Ikke så masse snø, og fint føre for hestene i marka!

Lill Faksa på vei gjennom skogen.

Ha ei fin helg, Annelise :-)

Ingen kommentarer: