tirsdag 3. februar 2015

Da har vi løpshest igjen :-)

For Utopia gikk godkjent prøveløp i går på tia 1.39.4 med en (bare en) galopp. Det var en tulle-galopp i første sving, bare fordi hun ikke klarte å la være.....

Lill Faksa gikk også under tidskravet (1.41.3), men ble rapportert, og dermed ikke godkjent alikevel. Veldig synd, for jeg tror ikke det er noe feil med henne. Det ble nok rett og slett en for tøff åpning, og melkesyra kom, slik at hun datt ut av travet på oppløpet. Fikk ikke prata så masse med kusken etter løpet. Får høre med Bjørn hvordan han oppfattet denne R kontra Lill Faksa's helse, om han er enig i vår vurdering, så får vi ta det derifra.

Men lille Pia vår er nå godkjent for løp, og det var gledelig! Etter denne obligatoriske galoppen i første sving, trava hun som ei klokke. Veldig fint steg i Utopia, så klarer hun og venne seg av med disse galoppene, kan hun sikkert ha litt ugjort i banen. Nå blir det løp for henne om 14 dager; Prop 1 Kaldblods - FORDEL 3-4-ÅRIGE, 3-15-årige høyest 5.000 kr. 2140 m. Tillegg 20 m. for 5-15-årige. 20 m. ved vunnet 1 kr.

Det må være et greit debut-løp. Hun er riktignok blitt 5 år, og får derfor ikke starte fra strek, de jevnaldrenen som har en krone eller mere på bok får tillegg på henne heldigvis :-) Det blir spennende!!

Her er bilder fra i går;

Utopia og Lill Faksa klar til løp!

Like etter starten, Lill Faksa er mye mere startrask enn Utopia, og hadde planer om å henge på Solør Stegg, vel - det ble for tøft lille (store) venn, du er ikke "der" enda ;-).

Her fra Utopia sitt oppløp. Hun går til mål, og det er bare å "holde seg fast" for kusken. Støtte - støtte og atter støtte slik at hun ikke faller for fristelsen til å reise avgårde i full galopp :-).

Øyvind Wagnhild loset henne pent i mål, og får gleden av å debutere i toto-løp med Utopia om 14 dager, om alt går etter planen :-) Artig!

Annelise


Ingen kommentarer: