mandag 23. februar 2015

Fin fin banetrening :-)

For Utopia og Linna i helga. Vi har fremdeles nesten ikke snø, og kan kjøre over skogen til Remarka, i grunnen ganske så greit. På søndagen fikk gjennomført en fin banetrening av Utopia (m/Linn Therese i setet) og Linna med "kjærringa sjøl" :-).

Linna trener fint, og vi er optimister med hensyn på en 3-års sesong i løpsbanen. Kanskje litt "små-skremt" av Aasa (3års hoppe etter Åsajerven (med Lome Elden som morfar) som debuterte på lørdagen for Tjomsland på 31.1 over 2140m!! Hjelpes det er faktisk en råere debut enn Lannem Silje gjorde. Får vel kanskje bare håpe den hoppa blir så god at hun velger åpen klasse til sommeren ;-) hehe. Vi holder fast ved vår plan; en Leangen tur i løpet av mars/april for å teste hvor Linna står i forhold til prøveløp. Det er i alle fall målet for treningen pr i dag.

Målet for banetreninga i går var lange, passe rolige intervaller på ca terskelpuls til Linna (som pr i dag er ca 190 slag i minuttet). Utopia gikk i tung vogn, og fikk også fin trening selv om tempo var tilpassa 3-åringen. Jørgen og Trond (Linna's "pappa" fra Grimstad) var tilskuere :-)

Det var bittelitt snø i lufta da vi ankom banen.

To fine jenter varmer opp.
Fornøyd med dagens trim !Så tusler vi over skogen tilbake til stallen igjen.


I løpet av uka håper vi veterinæren kommer å sjekker foten til Eldjenta, samt rasper litt tenner og sjekker helsa til flokken. Så kan barfrosten slippe taket, slik at det blir bedre føre for Dag Åsa sine små føllhover og at avlshoppene snart kan ta av seg vintersko med pigger på framhovene. Det er bare plus/minus 2 måneder til Sunflower har termin, så følger Eldjenta like etterpå. Litt av en spennende vår vi får i møte :-). 

Annelise

Ingen kommentarer: