tirsdag 10. mars 2015

Trav til lunsj :-)

I dag tar vi turen til Leangen i lunsjen; lunsjtrav for W.M. Utopia ! Hennes andre løp i karrieren står for tur, og denne gangen er det et stengt på 12000,-, og tillegg ved 4001,-. Dermed starter hun fra strek sammen 5 andre. Hun er treg i starten, trenger litt tid på å "legge seg til", og faren for galopp er veldig stor, så det spørs om hun klarer å ta vare på de 20 meterne hun har i forsprang til de litt mere "rutinerte" gampene på tillegg ;-). 

I Trav og Galopp-nytt har de tippet henne inn på premieplass, måtte de ha rett! 

Vi tar nå turen innover med et åpent sinn, så får det bare "gå som det går" ;-). Klarer hun å holde seg i trav mesteparten av løpet har hun god mulighet til en premieplass, så får vi se da, hun det er mulig! 

Ellers er Stjørdal travsportforening sin lokalkjøring til helga avlyst pga tele-hiv! Banen er ikke så verst, men hesteringen/parkeringen og veien ned til banen kommer ikke til å tåle alle tunge hestetransportene nå, midt i teleløsningen.... 

Synd, for det er meldt flott vær til helga, men været er det ikke mye å gjøre med. Jeg hadde tenkt at Linna skulle debutere i løpsbanen den helga, men den gang ei. Vi får se om vi tar henne til til Leangen i løpet av mars for en "bane-test", for å se hvordan ståa er for prøveløp :-)

Men nå er det på tide å pakke sekken og ta turen innom stallen før Leangen kaller :-) Ha en fin dag. Annelise

Ingen kommentarer: