søndag 19. april 2015

Da prøver vi igjen :-)

For i morgen skal Utopia ut å gå løp igjen :-) og som vanlig skal hun ut i det aller siste løpet på Leangen, sein kveld.

Målet er nok en gang; helst feilfritt :-) eller ikke disk i allefall. Vanskelig lita mærr å kjøre, og denne gangen prøver vi en ny kusk. Det er små marginer ute i banen, så nå prøve vi en rutinert kar, kanskje han har et godt kort i skjorte-ermet ? Det handler mye om å prøve å feile - lære, og prøve atter en gang. Så får vi se da, om Andre H. Stensen klarer å lose henne et par runder uten G ? Uansett, hun har trent veldig fint siden sist, jobber bra og er riktig så spenstig og fin i steget hjemme. Det hadde jo vært gøy om hun snart forstår litt mere av det som foregår ute i banen, og "holder seg på beina" et par runder :-) 

I går var vi ute å jogget en liten tur inn til Hessjøen, mest for kosen sin skyld. Det lå litt snø enda på veien inn dit, trodde alt hadde regna bort jeg, men nei da;

OG Sunflower, ja hun kniper igjen. Jeg som var så sikker på hun kom til å føde før termin ;-) da må hun i så fall skynte seg, for det er på onsdagen. På en måte er det bare greit hun venter litt, for da blir hennes føll og Eldjenta sitt mere jevngamle :-), så er det endelig meldt om noe bedre vær, og da blir det bedre forhold for føll ute, så hun må bare ta den tiden hun trenger den godeste Solsikka :-) 

Men i morra blir det Leangen, og om hun ikke har født før det, får hun vente til vi er ferdig med travløpet om ikke annet :-) 

Annelise

Ingen kommentarer: