tirsdag 21. april 2015

Fornøyd med innsatsen :-)

Til Utopia i går !! Hun gikk sitt første travløp uten galopp, det er kryss i taket det! Hun har gått 12 rutineløp, og 5 - 6 lokalkjøringer, og kun en eneste gang tidligere har hun kommet seg gjennom et helt rutineløp uten G, så dette var skikkelig deilig!

Jeg sa til kusken på forhånd at hun er god for en tid på 35 uten galopp, og jammen var det rett, for hun gikk inn til ny rekord i går, på akkurat 1.35.0! Det holdt til en 5.plass og en fin liten premie;

Andre H. Stensen varma Utopia i går, etter å ha blitt informert om at det er ei vanskelig og galopp lysten liten frøken, og det fikk han kjenne på ;-). Han testa henne litt i varminga, og hun feila og feila og atter feila. Litt frustrert kom han av banen; "hun bare spretter - helt uten grunn ????" jepp, I know! 

Vi fleipa litt om at hun sikkert hadde galoppert seg ferdig for dagen nå, så det går bedre i løpet, så gikk det "troll i ord" :-). Hun kom fint ut fra start, så hører jeg løpsreferenten "roper" over anlegget "galopp for W.M Utopia", og da satte jeg meg ned på benken noe oppgitt. Men det var ikke Utopia, han hadde sett feil, for ut at første svingen kommer hun som hest nr 5; svært god start fra tillegget med andre ord ! Resten av løpet gikk fint, og hun kom i mål som femte hest:


Over; video fra løpet, Utopia har startnummer 10 og hvit kusk (og hvitt fortøy). Artig med framgang!!

Etter løpet ble det skikkelig nedskritting og dusj, og den nyyyter hun virkelig;

Ellers går de å ruger enda de to drektige. I morgen har Sunflower termin, og da er det bare 2 1/2 uke til Eldjenta også har termin. Litt pussig at Sunflower har stått med stor jur og helt hvit melk over en uke. Ikke helt normalt for førstegangsfødende det. Jeg tror hun nå har satt hele prosessen "på hold" pga det kalde og våte været, men i dag kom sola, da kan vel føllet komme også ? (tror ikke den kommer i natt heller faktisk....), jaja, sånn går nå dagene :-)

Annelise

Ingen kommentarer: