mandag 27. april 2015

På'n igjen; travløp i dag.

Ammetåke eller ei, her er det bare å brette opp ermene og skifte fokus, for i ettermiddag skal Linna ut å gå travløp igjen. Små små felt for 3-åringene på Leangen enda, ikke så lett å få alle disse håpefulle til start, så vi får prise oss lykkelig vi som har startklare 3-åringer at det faktisk blir løp til dem.

6 hester og 8 premier, aiaiai for et "problem" :-P hehe. Jeg la tidlig elsk på å trene unghester fram til start, det er liksom "greia" mi. Hører mange omtaler det som en tolmodighets-prøve, men det kan ikke stemme. Jeg er født utolmodig, og synes ikke det er noen "prøvelse" å kjøre unghest den tiden det tar å få de fram til start. ;-). Det er en glede, og det er utvikling hele tiden. De blir bedre og bedre, sterkere og sterkere, ut utvikler seg i rekord-tempo fra du spenner dem framfor vogna første gangen som ung åring, til de skal ut å gå prøveløp på vårparten som 3-åringer. Klart det kan oppleves som en liten "prøvelse" når ting ikke fungerer, og de blir ikke startklare før de er både 4 og 5 år, DEN er lett å forstå. Men kommer man til start som 3åring, har tia gått utrolig fort, og gleden av å lykkes overgår alle hindringer på veien dit! 

Det er jo bare 3 år til "lille-Bella" skal ut å trave løp, de årene kommer til å fly fort :-)

Men i dag er det Linna sin tur. Hun skal ikke få servert høy på hengeren inn til banen i dag, og slippe å gå løp stappmett og helst ikke tissetrengt heller. Vi får ta inn tidligere, og se om hun ikke får lyst til å "pille skvetten sin" i rein fin flis på boks, FØR vi drar til banen.

Annelise, som gleder seg til i ettermiddag :-)

Ingen kommentarer: