onsdag 1. april 2015

To løpshester på stallen :-)

Ja nå går det framover, herlig! Og nei, det er slettes ingen aprilspøk :-P .

Linna klarte prøveløpet på mandagen med glans. Hun var i følge kusken MYE forbedret på en uke; "Utvikler hun seg fortsatt i slikt tempo blir det rettlig så bra" sa Bjørn ! Klinger som musikk i mine ører dette.

Her står begge damene klare på Leangen. Utopia stakkar må vente noen timer på sin tur, men hun er relativt enkel og grei, og venta tolmodig i "timesvis". Linna la inn en liten galopp i utgangen av første svingen, hun ble rett og slett for ivrig i følge kusken, ville etter de andre (noe eldre) hestene som fløy avgårde. Resten av løpte gikk i finfin stil; 
Etter løpet ble det dusj og litt mat. Hadde med både høy og vann, samt betefor som "grøt". Men Linna likte ikke og bli stengt inne på boks. Våre hester er bortskjemte med åpne boksdører, som de kan henge hodet over og følge med. Ble som en tiger i bur Linna, akkurat som Eldjenta, skremmende og stenges inne bak helt gitter.... Jaja, da var det bare å åpne opp og lage spilltau av boksen, de forstår ikke sitt eget beste disse gampene :-P.

Og her sitter ei fornøyd kjærring på "sitte-sekken" sin og taster på mobil og passer gamp samtidig; multi-tasking ;-). 

Etter noen timers venting og litt matpakkespising mm, ble det endelig Utopia sin tur. Hun fungerte MYE bedre tilbake på sine vanlige cytek sko, og trava i grunnen veldig fint. På siste bortre ble de imidlertid noe ivrige og dermed gikk det i galopp. Ser på GPS klokka at hun var nede i 26-tempo da de angrep, og det er for fort for Utopia sine "små-fota". Det positive i dette løpet var starten; hun løste bra og UTEN galopp!! Lå velig fint til da den "teite" galoppen på siste bortre kom, så det var litt dumt. Hun tapte mye, og kom i mål på sin 36.8, så det lå an til en god tid og rekordforbedring hadde hun unngått galoppen. Men - hun ble ikke diska, hehehe, vi får ta med oss det som er av positivitet her, og håpe på bedre lykke neste gang.

Nå skal Linna og Utopia trene pent og systamatisk fram mot neste løp. Linna skal etter planene debutere om knappe 14 dager på Leangen; DNT's Unghestserie for 3-åringer :-) Utopia har et løp mandagen etter. 

Men; God påske alle sammen, Annelise

Ingen kommentarer: