tirsdag 19. mai 2015

Ny rekord :-)

På Linna i går, til tross for et par galopper senket hun rekorden sin med ca 3 sekunder. Det ble 6.plass og diesel-penger med hjem ;-) Kjekt det også.

Den siste uka hjemme har vi trent med kvarte skylapper, og hun har vært veldig mye mere fokusert og konsentrert. Ble enig med kusken om å teste de ut i varming, men det ble litt skummelt når hester kom fort bakfra, så i løpet ble det åpent hodelag som tidligere. Vi hadde jo ny kusk i går, som også ble spurt om tips og råd for å unngå disse galoppene. Men han hadde ingen "quick-fix" han heller. Bare trening og rutine som hjelper, balansen og utstyr er helt ok, ikke noe å utsette på eller endre på fikk vi beskjed om. Jaja, da får vi bare dra hjem og trene videre.

MEN - først blir noen dager restitusjon og hvile nå, for hun har virkelig jobba hardt på Leangen i går. Kjører med pulsbelte og GPS klokke, og faktisk har hun gått en 2190m i varming på 1.40.... Det er bedre enn rekorden det, ikke rart hun bli sliten i løpet stakkar.... :-p.

Over; klar til løp :-)

Bildet over fra oppløp. Ikke akkurat trangt om plassen i disse 3-års løpene. Lite hester og vanskelig å få til løp, og med en strykning var det kun 7 stk som deltok. 

Utopia hadde (også) virkelig tatt på seg galopp-skoene i går, og det ble for mange galopper for den unge håpefulle kusken. Synd, men hun er ikke så lett å holde "nede" i trav lille mærra.  

I dag har jeg bare gått ute på beite og kosa meg med føllene. Utrolig aktive og fin harmoni mellom mødrene nå. Tar ikke lang tid før de løper og leiker sammen disse to småttisene. Enn så lenge synes Eldjenta at Jr. er for liten til å løpe samme Bella, men hun blir vel sliten snart, og lar han leike med henne ;-) 
Bella har funnet seg ei lita "terreng-løype" i utkanten av beite, løper fram og tilbake mellom trærne, og så litt pupp, en liten dupp, og full rulle i løypa igjen :-) Ufattelig mye energi i disse små :-)

Annelise

Ingen kommentarer: