fredag 29. mai 2015

Og vi som hadde det så fint i går....

Så kom regnet tilbake igjen.... Sukk, regn regn og atter regn.... Lei!! I går fikk vi et deilig pusterom fra regnet, ikke akkurat varmt, men utrolig deilig med sol og blå himmel:Hele flokke fikk ut på beite i går, men Sunflower er ganske tøff mot småjentene, så de går på hver sin side av strømtråden enn så lenge. Får håpe hun roer seg etterhvert, hun kan vel trenge litt hjelp med pass av Bella etterhvert, mye energi i frøkna :-)

Over; Mølleslettens Linna 

Over; Dag Åsa

Over; W.M. Utopia

Hele flokken samlet ved grinda, og titter ned på Sunflower & Bella.

Solskinns-bildene fra i går i relativt stor kontrast til dagens foto-fangst;

Godt påkledd på beite i dag. Uti fjorden sto skyene og regnskurene i kø...

Heldigvis letta det utover ettermiddagen. Sunflower og Bella fikk inn en tur midt på dagen for å tørke opp, og ut igjen på ettermiddagen. Utrolig grått og trist vær, synes vi har fått dosen med regn nå! 

Gjengen vår er heldige som kan kose seg på gress på dagtid, og inn til tørr flis og kveldsmat på boks. De setter åpenbart pris på begge deler :-). Håper vi får såpass til sommer at Eldjenta og Sunflower kan gå ute på beite 24/7 når de begge er konstatert drektige. Småjentene skal også få noen uke helt fri ute på gress, men enn så lenge blir det inn om natta for alle, samt trening og løp før ferien starter :-)

Annelise


Ingen kommentarer: