onsdag 13. mai 2015

Siste premien med heim :-)

Utopia klarte ikke å holde seg i BARE trav hele løpet denne mandagen, men reparerte alikevel bra nok etter galoppen til å få med seg siste premien hjem :-). Totalt sett har hun travet noe raskere denne mandagen, da hun kom i mål bare noen få tidendeler bak rekorden som er satt uten galopp. Ser på Pulsklokka at hun har vært nede i 25 tempo "på det verste", - det er i seg selv en aldri så liten fartsrekord om en ser å max-speed'en.

Men så lenge hun går til mål og plukker premie (og poeng), så må vi være fornøyde med innsatsen. Hun har nå brukt opp sine 5 fortrinn etter prøveløpet, og er avhengig av egne poeng (ca 80 tror jeg) for å få være med i løp om det meldes flere enn det er plass til. Vi får håpe det holder til flere løp. 

Her er video av løpet;Også denne gangen løser hun ok fra start. Rask er hun ikke, men feilfritt :-). Kommer seg greit gjennom første svingen også, men på siste bortre kommer det en helt unødvendig tulle-galopp, bare fordi hun ikke klarte å la være.... "Kanskje stå over den neste gang frøken ?"

Ellers er det fredelig i stallen. Lille Bella vokser som bare det, og har blitt riktig stor på den korte tiden, det er krutt i morsmelk! Og Eldjenta går rundt å vagger, stor - større - størst nå! Hun kan godt føde nå synes jeg, så den ikke blir så diger denne føllungen at vi får problem med å trekke han ut ! Det er liv og røre i magen i alle fall, aktiv krabat der inne, som har mest lyst å ut å leike med lille-Bella :-)

Annelise

Ingen kommentarer: