søndag 10. mai 2015

Travløp i morgen

Utopia sin tur å lufte seg i et løp for hester med maks kr. 15.000 på bok. Det er tillegg for de som har tjent 3001 kr. Kun 3 hester starter fra strek, resten har 20m tillegg. Der har Utopia (starnummer 6) fått spor 3 i volta. Så får vi se da, om hun klarer å komme seg feilfritt avgårde, og holde seg til kun trav et par runder. Vi krysser armer og bein for det :-)

Det er også et 3-årsløp på Leangen i morgen, med "premiegaranti". Kun 5 hester meldt, og det ble etterlyst flere håpefulle da det var satt opp med 8 faste premier. Men vi står over. Løpet er åpent for de beste 3-åringene, og de har slik fart i beina at Linna ikke henger med. Neste mandag er det 3-årsløp stengt på 20.000 kr, kanskje vi prøver der i stedet ? Vi får se.

Ellers går Eldjenta bare rundt å kniper igjen. Ingenting som tyder på at hun har tenkt å følle riktig enda. Kan kanskje ha litt sammenheng med dette nesten månedslange oppholdet på veterinær høyskolen i vinter ??? En lengre periode med sykdom, stress osv, kanskje hun satte hele prosessen "på hold" da ?? Men vi (les; jeg....!!) får bare smøre oss (ja, meg ja ...hehe) med tålmodighet, og kose med Bella enn så lenge. 

Hun er svært så tillitsfull og nysgjerrig lite frøken, som i dag hadde besøk av Emilie. Koselig for to små fine jenter å "slå av en prat" på beite;
Hun vokser som bare det, og "trener" mye ute på beite sammen Sunflower, utrolig at de klarer å stokke beina og ha kontroll på de fire tynne, og lange "pipstilkene". Og enda bedre blir det når Eldjenta sitt føll kommer, da blir det leikekompis på lille Bella.

Men i morgen som sagt, da er det travløp igjen, kjempespennende :-)
Annelise

Ingen kommentarer: