onsdag 3. juni 2015

Et greit "rutineløp" :-)

For Linna på mandagen. Resultatet; 6.plass, premie og ny rekord; 39.5 :-) Så da ble det en fin dag på beite hele tirsdag i stedet, og faktisk så vi sola til og med.

Silje D.T. var på plass med kamera på Leangen;

Kjekt å finne på sin FB vegg. Linna hang godt med de tøffe hingstene både på strek og de på tillegg. Hun gikk jevnt 39-tempo hele løpet, og la inn en litt hissig galopp på siste bortre. Fant travet etterpå og gikk til mål. Men kusken var fornøyd med framgangen, og da er vi fornøyde vi også! Litt video av løpet, helt til galoppen kommer, da havner Linna utenfor kamera;Utopia får ikke være med;


I løp på Leangen, og "den så jeg komme" .... :-P . Vi frykta vel det, at Utopia ikke fikk raska med seg nok startpoeng i løpet av sine fem fortrinn etter prøveløpet, og på innmeldingslistene til neste løpsdag står hun som første reserve. Hele 19 hester meldt og 15 som får være med. Jaja, da får vi bare være hjemme å trene da.

I går fikk hun være leike-kompis på ridebanen for Dag Åsa, endelig litt sol og oppholdsvær, og tid for å "børne" ridebanen;Utrolig kjapp til beins Dag Åsa, en liten "speed-kule", Utopia må jobbe for å henge med lille raceren. Og fremdeles langbeint og edel, hun spiser som en hest (bokstavelig talt...hehe), men har høyt aktivitets nivå, og har ingen problem med å holde midjemålet akkurat. Hun har forresten fått en helbror i dag, og sender gode ønsker og gratulasjoner til mor og bror (og oppdretter) i Voss :-). 

Så MÅ jeg bare klage litt på været... vi drukner snart, det regner og regner og atter regner. Det er 7 grader ute nå, og regn. Jeg har fyra opp i peisen, og flokken har stått inne i ettermiddag. Synes snart sommeren kan komme.... 

Annelise :-)

Ingen kommentarer: