tirsdag 23. juni 2015

Travløp på fredagen :-)

For begge traverjentene våre :-) Midtsommertravet innledes med løp på Orkdal Travbane fredagen, og fortsetter med løp på Leangen både lørdag og søndag. Eldjenta var med i et av storløpene i 2012; Alm Rau Jo's æresløp og fikk en fantastisk flott 4. plass den gangen, store og gode minner. I år blir det fine løp for både Utopia og Linna på fredagen i stedet, så får vi nyte storløpene fra tribuneplass i år ;-)

Linna skal først ut;


DNT's unghestserie stengt på 12.000,- med hele 13 håpefulle meldt. Det blir kjempespennene. Linna har trent veldig fint siste tiden, og klarer hun å holde seg i trav hele veien håper vi på en fin premie og ny rekord også kanskje ? 

Så blir det en stund å vente, for Utopia skal ut i kveldens siste løp... Men strengt tatt er vi vel mest glade for at det ble løp på henne. Det så ikke slik ut på innmeldingslistene nemlig. Det var meldt 20 hester i hennes løp (et breddepremieringsløp stengt på 10.000,-), hun sto som siste reserve der. Men det var også meldt 22 hester til "løpet over", dvs stengt på 38.000,- . Jeg var jo rimelig sikker på at det ikke ble løp på Utopia, men jammen har de delt opp laget 3 løp av alle de som var meldt til disse to løpene, og dermed får hun sjansen likevel.

Hun møter nå litt tøffere motstand enn planlagt, med de står på tillegg, så vi får håpe Utopia legger igjen sine galopp-sko hjemme, og traver unna ;-) 

Ellers har vi nytt de siste dagene med fint vær, ikke de helst store temperaturene enda, tror faktisk ikke vi pr. def. har hatt noen sommerdag enda (over 20 grader), men så lenge sola skinner og været er bra, er 18 grader helt topp for meg ;-). Traverjentene får ute på beite noen timer på formiddagen, må få nyte livet som hest bittelitt de også, mens resten har stått ute i natt for første gang. I går kosa jeg med sammen med flokken og nøyt sommeren;
Selv om vær-prognosene for resten av sommeren ikke er oppløftende, lever jeg enda i trua og håpe på at vi får nyte flere slike fine dager :-)

Annelise :-)

Ingen kommentarer: