torsdag 2. juli 2015

Da blir de konkurrenter :-)

Utopia og Linna skal ut i samme løpet på søndagen :-) Neste 3-årsløp på Leangen er ikke aktuelt for Linna, for det er skrevet ut for de beste og der har hun ingen sjanse til å henge med. Så dermed blir det Breddepremieringsløp stengt for 15.000,- og tillegg ved tjente kr 6.001,- for begge to.

Begge starter fra tillegg, og får spor 3 og 4 i startvolta. Bjørn Garberg som stort sett har kjørt Linna er opptatt med større oppgaver på Jarlsberg travbane i helga, men Edvard Kristiansen er god på å kjøre kaldblods, så det blir spennende med ny kusk på frøkna :-). 

Hvem som trekker det lengste strå av våre to er ikke opplagt, det kommer vel an på hvem av dem som galopperer minst i løpet ;-) Utopia har 2 år mere trening i kroppen, og bør strengt tatt slå Linna om begge traver feilfritt. I de siste treningene sammen, har Linna vist hun har større speedressurser enn Utopia, og en større vinnervilje. Men galoppen ligger på lur hos begge, så det blir uansett en spennende søndag. Om begge får premie blir jeg riktig så fornøyd meg jentene våre! 

Ikke riktig ferie for de to traverdamene våre enda. De får kose seg med litt gress på formiddagen, men så flyttes de over til luftegård resten av dagen, i jakten som #sommerkropp2015 ;-) hehe. 

Resten av flokken koser seg på beite (når det ikke regner vel og merke, og det gjorde det ikke så mye på mandagen ...hehe). Føllene har mere "fri" fra mødrene nå, som har logga av "vokter-gjerningen" en god del. Bella og Dag Åsa er blitt veldig gode venninner;

De står mye å henger sammen, og de deler matfat :-)

Veldig hyggelig at de har funnet tonen så godt sammen, Dag Åsa blir nok god å ha for Bella når hun skal skilles fra mora si til vinteren. 

Hauk Viking henger litt mere sammen Eldjenta enda, men er veldig nysgjerrig på de to jentene;

Ikke helt 100% enda på at denne damen, usikker på om han får lov av mamma'n sin :-)

Så Viking løper litt mellom mor og jentene og blir mere og mere interessert i å være med i leiken han også.

I dag blir det nok varm til Viking, vi skal få årets første sommerdag, og kanskje 25 varmegrader til og med !! herlig. Spørs om Viking som er født med vinterpels er like begeistra ?;

Tett tett ull her, varmer godt, sikkert vært veldig grei med den sommeren vi har hatt til nå, men i dag får han oppleve noe nytt; varm Trøndersommer. Spørs om han synes det er like greit at regnet kommer tilbake på fredagen ;-) 

Han er i ferd med å felle føllpelsen, starter rundt øynene, og fargen under er ganske lik fargen på føllpelsen, han ender vel opp med ca samme brunfarge som sin mor, kanskje litt mere "rødlig". Eldjenta er brungrå, uten antydning antydning til rødskjær i pelsen. Mormor Rigeljenta var mere rødbrun, så Viking får kanskje ca samme farge som mormor ? 

Og like store ører som Bella :-)

Jeg gleder meg til all føllpelsen er av, kanskje det skjuler seg en høyreist og edel herremann under frakken ?? 

Dagen i dag skal nytes i lange drag, sol og sommer, det blir grilling på terrassen i ettermiddag :-)

Ha en nyyyyydelig dag, Annelise


Ingen kommentarer: