lørdag 18. juli 2015

Koser seg i "regnskogen" ungdommene :-)

De er vel som unger flest disse hestene, liker seg i "regnskogen" ;-) Mødrene er mere opptatt av å tusle rundt i sola, og beite på "slettene", mens småflokken synes det er masse spennende og utforske i skogen;

Finner dere noe spennende jenter ?

"ja, noe å gnage på" :-)

Og noe spise kanskje ?


Eller helst noe å klø seg på :-)


Etterhvert tusler de ut på sletta og i sola igjen, den titta endelig fram etter et par dager med mye regn. 

Dag Åsa fikk en liten tur i vogn igjen i går, kun for temmingens skyld, må lære seg "voksen-rutiner" nå: Inn på stallgangen, børsting, påseling, liten tur i vogn, og ut til flokken igjen. 

Det verste er nok å stå rolig inne på stallen under påseling, spesielt siden Hauk Viking står ved grinda og roper på venninna si. Han er såååå glad i Dag Åsa, og liker ikke at vi henne fra flokken. Når vi kommer tilbake fra tusleturen, er gjensynsgleden stor, i alle fall for minstemann;Kjøreturen ned til nabo'n og tilbake går bare greit, ikke redd for vogna eller situasjonen i det hele tatt. Veldig kjekt at de er skikkelig trygge på "redskapen" før vi skal ut på litt mere utfordrende treningsturer etterhvert. Vi tar litt "intensiv-temming" nå mens Jørgen har ferie og vi er bare hjemme. Så får de en velfortjent ferie på beite hele flokken (ja, de to traverdamene også) før høsten plikter med jobb og skole og travløp mm for både folk og fe :-)

Mandagen skal Utopia ut i løp på Leangen igjen, mest sannsynlig det siste før hun og Linna tar beiteferie :-) Denne gangen er det ikke aller siste løpet på mandagen faktisk,

Løp nr 4. på mandagen, stilig. Drømmer om nok et feilfritt løp, det hadde vært noe å gått ut i ferie med på CV'n det Utopia ;-).

Ha en fin dag, Annelise :-)

Ingen kommentarer: