mandag 6. juli 2015

Utopia trakk det lengste strået :-)

Hun gikk i grunnen et veldig bra travløp i går, til tross for mange omstarter. Storebror Vinge Blessen ble lei av omstarter, og etter et par så var "løpet kjørt" for hans del. Utopia så ikke ut til plages så masse av det, hun løste fint hver gang. Linna derimot ble hissig og heit, og når starten endelig gikk, så kokte det litt over for henne og hun galopperte. Løpet var i grunnen kjørt for hennes del da, hun havna lang bak, og det liker hun ikke. Hissig dame som vil etter resten av feltet, og da går det gjerne for fort !! GPS klokka viser at den siste galoppen kom i 24 tempo, det er for fort for Linna-mor det!

Jaja, sånn gikk det for Linna, disket for galopp. Utopia hadde en lite galopp hun også, ble forstyrret på siste bortre av Arne Nilsen som kjørte for trangt og opp i gaffelen hennes. Heldigvis fikk Stensen tatt ned Utopia raskt og pent, og hun gikk strålende oppløp til 4.plass og ny rekord; 1.33.3 :-) Perser med nesten 2 sekunder til tross for galoppen. Kjempebra !!

Linna skal trene litt en periode, prøve å legge inn trening som ikke trigger hissig løpshode og skaper "fluer i topplokket". Langturer i tung vogn, så får vi se når det dukker opp fint løp til henne igjen.

Utopia fungerer så bra nå, så hun skal få ut å gå løp igjen så snart hun kommer med i et passende løp for henne :-)

Her er Utopia (og meg) bak Jørgen og Linna, venter vel på kuskene skal overta og kjøre løp (Silje som har knipsa :).

Og litt bilder fra løpet;

Utopia ligger i 3. par utvendig etter en runde (hvit kusk og hvit tversgående bryste)

Vakker er nå Linna, selv om det koker litt i topplokket i blant :-)

Video fra løpet;Etter løpet fikk de ut på beite begge traver-damene, det har de fortjent, og halve gleden er å se hvor lykkelige de blir. Løper, ruller, spiser gress og storkoser seg. I ettermiddag skal det komme MASSE regn, så det går mot en inne natt for hele flokken. 

Sunflower er på hingstestasjon igjen, og hadde ikke tatt seg og må insemineres på nytt. Får håpe på full klaff denne gangen og at alle gode ting er tre :-)

Eldjenta koser seg ute med Dag Åsa og Hauk Viking. Han er en aktiv fyr, og Eldjenta har overlatt mye av ansvaret over på "tante" Åsa :-). De leiker og koser seg sammen og har hatt fine dager på beite i godt sommervær. Men i natt, da tror jeg jammen hele flokken skal få inn og sove i tørre bokser :-)

Annelise

Ingen kommentarer: