tirsdag 21. juli 2015

Velfortjent ferie :-)

For Utopia og Linna. Litt spesielt å sende Utopia på beite med rykende fersk SEIER i baklomma ;-) men du verden så utrolig deilig!!

I går var Utopia med på "storskrell" i spillet på Leangen, og vant løpet sitt til hele 33 i odds (jepp, jeg hadde spilt vinner :-). På forhånd håpa vi på et feilfritt løp, og at det kanskje kunne holde til en trippelplass etter favoritten Emo Nisjaløkken samt Stumne Frikk.  Men så gjorde de det som Utopia har gjort så mange ganger før; galopperte seg bort. I tillegg var Utopia veldig flink fra start, og sprang rett til tet, og svarte opp på ethvert forsøk på å ta teten i fra henne.

Det beste av alt i går; hun trava så rent og pent, kattemykt og halve løpet med toppa ørere og bare kosa seg :-) Det er lenge siden vi har stått på toppen av seierspallen, faktisk ikke siden Eldjenta vant Derby-stoet i Østersund for 2 år siden, så jammen var det på tide med en seier igjen :-) hehehe!

I går kveld fikk hun ut på beite sammen resten av flokken, og der skal de få gå og kose seg hele gjengen i ca 3 uker nå. Skal kombinere beite og trening for traverdamene, og fortsette de små kjøreturene/temme-turene med Dag Åsa, samtidig som de skal få kose seg på gress, i flokk og nyte beiteliv.


Bildene over er tatt i formiddag, de holder sammen de to traverjentene. Hauk Viking syntes det var helt toppen med flere damer på beite, han er som en liten spinnvill guttunge og løper i mellom og knegger til jentene. Henger mest sammen Dag Åsa, men klarte ikke å styre sin nysgjerrighet for de to voksne traverdamene nei. 

Silje D. Theodorsen var på Leangen i går og knipsa fine bilder som vanlig;

Bilde over tror jeg er første passering, Utopia i tet med toppa ører og bare koser seg.

Over; noe mere konsentrert; det tutes for oppløp.

Og her lykkelig hest, kusk og eier/trener etter premieseremoni :-) Det er morro med travsport !! 

Så en liten collage fra stallen etter dusj og stell av Utopia;
Til slutt, for de spesielt interesserte, video fra løpet;
Det var Pia si det :-) Annelise.

Ingen kommentarer: