tirsdag 18. august 2015

6. plass og ny rekord :-)

Ble det for Utopia i går :-) Det er vi fornøyde med! Første løpet etter en måneds ferie og beiteliv 24/7. Hun har hatt ca 2 1/2 uke helt fri, og resten trening kombinert med beite. Litt tykk er hun nå, og kusken mente jeg hadde vært litt for snill med henne i sommer, men den slags "kritikk" (eller i mine øyne er det et kompliment hehe) kan jeg leve med :-).

Her får hun kose seg med litt mat etter løpet i går, nydusjet og fin. 

Hun var også litt tøffere meldt denne gangen enn sist, så vi håpet på en premie, og fikk både det og ny rekord. Neste løp for henne er om 14 dager, så vi får legge inn litt "prosjekt slanking" og rett trening fram mot det, og håpe den sportslige framgangen fortsetter. Hun står nå med 33.0 som bestenotering. Neste mål blir å trave ned på 32-tallet :-).

Å slanke Utopia er nesten umulig, hun blir tykk bare hun ser mat og fôres som en shettis. Dessuten har vi så flott vær nå (endelig) så hele gjengen går ute på beite, og det skal de få gjøre så lenge sommeren fortsetter. 

Linna trener veldig fint for tiden, men har ikke noen passende løp riktig enda. Har lyst å gi henne et pent løp neste gang, og ser første mulighet er 21 september på Leangen. Før den tid bør hun ut i rutineløp, men de starter vel ikke før i slutten av september (?), så vi får se etter ei lokalkjøring kanskje ? 

Dag Åsa er også godt i gang og strengt tatt godt innkjørt nå. Vi har gått noen turer inn til Møssjøen men henne Jørgen og jeg, og de siste turene har hun gått så greit og selvstendig at vi kunne sikkert tatt turen alene Åsa og jeg. Men så lenge hun går ut på beite 24/7 (sammen med Viking som trimmer flokken hehehe), så haster det ikke akkurat med å sette henne i trening. Jørgen får legge på baksko først, så tar vi en tur til eller to med Jørgen som "støttekontakt" før alvoret starter for Dag Åsa :-) 

Avlshopper og føll er det bare velstand med om dagen. De er friske og raske og vokser godt. Hauk Viking har nesten skifta ut mesteparten av føllpelsen, og under har han akkurat samme farge som mora si :-) Blir spennende å se når han vokser seg til, om det er noen trekk fra pappa'n der, så langt ser jeg mest Eldjenta in han faktisk;


Malejobben i stallen går framover, og jeg har jammen meg begynt å svinge malekosten hjemme også :-p, hehehe. Det blir så fint, så inspirasjonen "har tatt kjærringa" som har fått masse energi fra sola og det fine været som endelig kom til Trøndelag. 

Ha en flott dag i sola, Annelise :-)

Ingen kommentarer: