mandag 31. august 2015

Lunsjtrav i morgen :-)

For Utopia :-) og det er to uker siden sist hun gikk løp. Da var hun litt tung i kroppen og lat etter beite. Nå skal hun være litt mere "pålogga" og forhåpentligvis på hugget og sulten på en fin plassering (ikke bare mat, hehe).

Det blir ny kusk for Utopia da Stensen som har kjørt henne den siste tiden er opptatt med kvalifiseringsløp til den store klasseløpshelga på Bjerkebanen. Så får vi håpe Edvard Kristiansen klarer å holde henne i trav, og lose henne inn til en fin plassering :-)

Løpet er stengt på 35.000,- og tillegg for Utopia (v/kr 22.001,-) Dermed blir det startspor 7 på tillegget. Hun løste fint sist, men feila i første sving. Får satse på en feilfri avgang i morgen!

Før helga var Osteopat (og venninne ;-) Trude Kleveland en tur i stallen og gikk over Utopia og Linna. Hadde ikke misstanke om noen muskulære eller andre problemer, men greit med en forebyggende sjekk av damene.

Her er det Utopia som "får gjennomgå" :-). Sist Trude var på besøk (i vår en gang) var det en liten låsning i ryggen og stivhet i høyre skulder/bog. Nå var hun mye bedre, og det var lite å finne på begge damene.

Myk som ei katte, bøyer til høyre og venstre uten problem :-)

Her står Linna med Horsevib-dekken og gjesper, synes vist det var deilig med slik massasje :-), så var hun klar for litt tøy og bøy hun også - uten anmerkning :-)


Lite og finne på Linna også, veldig greit å å sjekket de opp FØR problemer dukker opp :-)

Ellers er flokken tatt inn fra beite, i alle fall på permanent basis. Nå er det inne på natta og ut på beite på dagtid bare. Fredagen før helga ble det luftegården på flokken, og det var noe uvant for Eldjenta, som på kreativt vis fikk gresset litt allikevel;

Gresset er alltid grønnere på andre siden av gjerdet :-) 

Og så var det innenatt, noe Hauk Viking ikke hadde noe imot :-) Det regnet 47mm i løpet av et døgn før helga, veldig greit at hestene sov inne den natta ! 

På søndagen kom sola tilbake, og Dag Åsa var ute på sin 9. tur i vogn i løpet av sommerferien sin (ferie og ferie Fru Blom :-) hehe. Hun er kjempeflink på tur, og det er vel strengt tatt ikke nødvendig med støttekontakt (les; Jørgen) med lengre. Vi får vel begynne å kjøre på egen hånd Åsa og jeg nå, og det vil jeg tro kommer til å gå helt greit :-) 


Turen går inn til Møssjøen, det eneste skumle vi kan møte på der er en elg eller to, men hun har allerede bestått "elg-testen", første møte gikk greit :-) 

Men i morgen er det travløp for Utopia, været er fint og jeg gleder meg :-)

Annelise. 

Ingen kommentarer: