søndag 6. september 2015

Langbeint ?

Ja, det har hun blitt. "Lille" Bella er ikke så lita lengre, hun er rett og slett blitt ei langbeint og vakker frøken :-) Snart 5 måneder nå, og det er vel ikke så lenge til hun skal få flytte på egen "hybel" om natta.

Hun har felt føllpelsen og under har hun akkurat samme farge som sin fine pappa Thai Tanic. Blir spennende å se hvor stor hun blir. Ingen av foreldrene som er store, begge er vel i kategorien "medium",  og jeg vil tro Bella ender opp som ca like "medium" som mamma'n sin (157 cm). Hun er nok mere lik Thai Tanic i kroppen enn Sunflower, høyreist og langbeint, og lekker :-) . Gemyttet er upåklagelig, rett og slett bare snill og god, enkel og behagelig frøken. 

Sunflower og Bella ser ut til å trives godt i lag, og så lenge Sunflower ikke blir tynn får de nå kose seg sammen mor og datter, så blir det egen hybel på natta når Sunflower trenger fred og ro. 

Hele flokken går ute på beite på dagtid enda, og inne om natta. Det går mot høst, og i natt har vi vært nede i bare 5 grader. Yr.no melder om en mild og fin høst, og det høres godt ut :-)

Galopp og uplassert;


Ble fasiten for Utopia sitt lunchtrav på tirsdagen. Hun er litt sein ute fra start (spor 7 i volta på tillegg) og fikk en drøyt førstesving i 3-4 spor. Det gikk fort (de åpna i 29 tempo), og dermed kom det en galopp og hun havna bakerst i feltet. Som type er hun noe lat (!!) og er nok bedre til å forsvare seg, enn og angripe. Men hun travet greit, rent og pent og fin i stilen, men klarte aldri ta inn det tapte og det ble bare en "smultring" å kjøre hjem med. 

Silje var der med kamera og tok fine bilder som vanlig;Takk for fine bilder :-)

I dag er det trening av Linna på programmet, og om vi rekker det en tur med Dag Åsa. Jørgen har vært opptatt med reparasjoner den siste tiden.... flatt dekk på trykkvogna, og fullstendig oppskrapa (utslitt) gummimatte i hestehengeren.... blir ikke arbeidsledig når man har hest :-)

Ha en fin søndag, Annelise. 

Ingen kommentarer: