lørdag 19. september 2015

Travløp igjen :-)

Så skal Linna ut å lufte seg på Leangen travbane igjen, 11 uker siden sist. Det ble for mange galopper i det siste løpet hun gikk, og vi bestemte oss for at nå må vi holde oss hjemme å trene litt. Jobbe litt med psyken, for det er litt for mye krutt i topplokket; hun vil så uendelig mye mere enn hun kan :-). Så får vi håpe da, at noen uker med litt tung styrketrening og lange rolige intervaller har gjort susen, og at hun holder seg i trav gjennom hele løpet.

Siste treningsøkta før løpet, klar "som et egg" Linna, til tross for ruskevær og besøk av lillesøster til uværet "Petra" som har herja på Østlandet de siste dagene. Vi skal ikke klage vi, for litt ruskevær tåler en Trønder, men Linna og jeg traff på den heftige skura på fredagens trening :-). Sto inne og vente litt mens det regna som aller verst: Hun trener veldig godt Linna, ingen ting å utsette på, så får vi krysse fingrene for at hun holder seg i trav på mandagen;


Mor og Datter;


Har fått lit ridebanetrim :-). På grunn av regnværet ble flokken flyttet over til luftegården, og da blir det mindre trim, det må vi kompensere for med litt løsjogging på ridebanen. Sunflower og Bella har fått lufta seg litt, godt for både liten og stor :-)
I morgen skal det regne litt til, men bare litt. Så skal vi få sol og fint høstvær igjen, deilig :-)

Annelise


Ingen kommentarer: