søndag 18. oktober 2015

Jada Linna, den satt :-)

Og vi er såååå fornøyde med den flotte 2.plassen i Leangens 3-årsserie for Linna i går kveld. Hipp Hipp Hurra for Linna som travet feilfritt og klarte nesten forsvare seg helt inn!!

Det ble favoritt-seier i går til Haugestad Bubben, men han fikk den slett ikke gratis, måtte stå på og kjempe om 1.plassen helt inn i mål. Jomar Blekkan kjørte kjempebra, og klarte og holde Linna i bare trav hele løpet, og det gav nok en rekordforbedring; nå står hun med 1.32.7 :-). Dermed slo hun sin stall-venninne Utopia, som står med 33-blank pr i dag.

Her står hun klar til varming, med blått bryste og blå sløyfe for og matche kuskens farger ;-) Jomar ble kanskje noe positivt overrasket etter varminge (??), og var i allefall tydelig fornøyd med Linna. Man gir ikke Leangens beste kusk kjøreordre (hehe), men han fikk i alle fall vite at Frøkna er veldig heit, vil veldig mye, og kan fort galoppere om hun mister ryggen sin. Om det var derfor han angrep på første langside spurte jeg ikke om, men han styrte henne rett i tet, og så ut som han hadde planer om å ligger der helt inn til mål. Det gikk nesten :-) Hun kjempa på tappert og sto på helt inn, og ble slått slått for en bedre hest på målstreken. Det er godkjent !! Utrolig morro at Linna viser så stor framgang nå. Lønn for mange timer bak hesterumpa i all slags vær og vind! Nå får hun riste løs litt i dag, og slappe av noen dager, så får vi lese litt i løpsbulletin og finne nytt løp.

Resultatlista;

En fin lørdagskveld dette :-)

Annelise ☺︎

Ingen kommentarer: