mandag 12. oktober 2015

Rosa-hest og tåkehav :-)

Det er helga si det, kort oppsummert :-) Det er Bella som er vår første lille "rosa-hest" her i gården, hun er så yndig, feminin og nett at hennes nye vinterkolleksjon går i rosa (*knis*). Så er det jo oktober måned, årets mest rosa måned som støtter kreftforeningen's Rosa sløyfe aksjon.

Og Bella er med;

Her står hun, stallens nydeligste rosa-hest :-) Til og med glitrende rosa-grime ble det. Eneste grima de hadde i liten str som passet til den nye vinterkolleksjonen;

Hun er spesiell Bella; ei snill, veslevoksen og tankefull, ja klok hest vil jeg nesten si. Hun liker ikke regn og gjørme, protesterer faktisk en del og vil ikke ut i ruskevær, så vi må ha på litt klær. Det er ikke pels på lille damen, bare litt tynn plysj, kjennes ut som velur å ta på. OG eksempel på klokskap hos Bella er mange, men tar et fra i går; Flokken kom løpende opp fra "ner-beite" til lunch, og da må de passere et gjørmete parti (oppkomme med vann der). Bella stopper ved gjørma og ser resten av flokken løpe opp til maten, titter seg litt rundt, så snur hun. Løper ned igjen, og tilbake - rundt og en omvei for å slippe og få gjørme på "tåfisene" :-) Løsnings-orientert!! Smart lita frøken, klart hun må ha rosa glitter-grime som matcher den nye outfit'n :-)

Stikkord nr 2 for helga er tåke. Masse tåke i går, den lå tykk nede på flata og rammet flyplassen heftig. I høyden var det fint lenge, men på turen ut i går med Dag Åsa kom jammen meg tåka og la seg som et "hav" i høyden også, ble mange bilder og og et slide-show av dette;Litt sånn magisk og kjøre inn i, og ut av slikt tåkehav. Lufta er så fuktig at det legger seg hinne med vann over alt, veldig spesielt.

Etter endt trim fikk flokken middag ute i tåkeheimen;


På lørdagen fikk Utopia og Linna fin samtrening på Remarka. Veldig kjekt å trene de to sammen nå, bra utbytte av det begge to. Som vanlig kjørte vi lange intervaller, og lot de løpe om-kapp på siste oppløp, siste intervall. Linna går i rygg og angriper i siste sving, og får på noen få sekunder mange lengder på Utopia. Hun har vokst mye på kapasitet de siste månedene Linna, stor utvikling, og det er gøy og kjenne på framgangen. Utopia jobber så godt hun kan hun også, står på når hun har trenings-makker og bryne seg på, men har nok ikke samme tverr-speedige ressursene som Linna har.  Så Utopia må trene masse, slik at hun kan holde høy fart gjennom et helt løp, for det må bli hennes strategi i banen. 

Men nok prat for i dag, nå er det bare å kle på seg, ut og trene hest! ha en fin dag, Annelise

Ingen kommentarer: