mandag 30. november 2015

Det ble 5.plass for Linna

På Leangen i går kveld, og det beste med hele løpet; helt uten galopp :-). Det så ut som hun var på "nippen" til å galoppere flere ganger i løpet av første runden, men kusken klarte og holde henne på beina, og bare i trav.

Linna fikk en fin start, og henta sakte men sikkert inn tilleggene sine i løpet av første runden. Selv sto jeg på sidelinja og beit negler og grua for galopp, men heldigvis gikk det hele feilfritt for seg :-). Mot inngangen av siste sving lå hun veldig fint an, men ga seg litt. Litt uvant, for Linna er heit så det holder, og går normalt til mål! Spurte kusken etterpå om hun var stri første runden og gikk på seg melkesyre på slutten, men han mente ikke det; "var litt slakk underveis" var svaret. 

Etter nedjogging og endelig nede i stallen igjen, måtte hun late vannet, og det var mengder!! Stakkars Linna, har nok rett og slett vært tissetrengt i løpet. Det har vi opplevd før. Sist hun var litt unormalt slakk i banen, tisset hun lenge og vel nede i kjellerstallen etter løpet. Så vi må nok ha litt mere fokus på dette. Neste gang prøver vi og få til et par varminger. En litt tidlig, bare rolig jogging og på stall med rikelig flis på gulvet (fine damer MÅ ha litt flis, så det ikke spruter oppetter beina nemlig... :-) . Så en litt mere normal varming, forhåpentligvis på tom blære. 

Nok om det, her er video fra løpet i går, godt fornøyde med fin gjennomføring og premie;Annelise :-)


Ingen kommentarer: