søndag 29. november 2015

På'n igjen :-)

Tur til Leangen med Linna i dag, for deltagelse i Leangen's 3-årsserie stengt på 30 tusen :-). Det er akkurat det Linna har på sin konto, så hun står godt inne i løpet.

Kusken sier til TGN at hun kjemper i toppen uten galopp, så da satser vi på det i dag, et løp uten galopp :-P heheh. Evige optimister er vi glade amatører :-). Hun travet i allefall veldig fort mellom galoppene sist, så kapasiteten er der den, bare hun holder seg på beina :-)

Ellers har den hvite fine vinteren forsvunnet.... Vi som hadde det så fint;

Her er Dag Åsa ute og trener på finfin snø for noen dager siden :-), så kom regnet, og dørstokkmila var lang den når det bøtta ned.

Utopia og jeg står godt påkledd inne og mobiliserer for en treningstur ut i regnværet :-). Etter et par dager med vind og regn, tildels masse regn, titta sola fram i går, og ikke mye julestemning og spore da;

Eldjenta like blid og "pålogga" som alltid; har du noe godt til meg eller?? All den fine snøen har smelta, og så har det blitt kaldt igjen, og nå er det skikkelig hardt ute.... jaja, godt vi har bakker og trene i, da blir det puls på dem uansett ;-)

Ha en fin dag, vi krysser fingre for at Linna holder seg "på matta" og bare i trav i kveld ! 
Annelise :-)

Ingen kommentarer: