tirsdag 3. november 2015

Utopia trakk det lengste strået - igjen :-)

Andre møte mellom venninnene, og for andre gang går Utopia før Linna over målstreken :-). Utopia var positiv i går, gikk bedre enn travpressen tippet i alle fall, og det liker vi ☺︎. Begge galopperte underveis, Utopia hadde en "teit tullegalopp" og Linna to. Han var litt oppgitt godeste Andre H. Stensen, for disse galoppene til Utopia er bare tøys og tull, hun har bare ikke forstått det helt enda, at hun IKKE skal galoppere (jada- noen har tungt for det). Men hun gikk et flott oppløp, spurtet forbi mange konkurrenter der, og det er vi kjempefornøyde med at hun går til mål!!Linna var hissig i går. Det merka jeg allerede i varminga at det var mye krutt i topplokket, og hun kokte nok litt over i topplokket ved første galopp. Den andre kom på oppløpet, da gikk det vel litt for fort i et forsøk forsøk på å reparere "skaden" etter første galoppen. Eldmina vant som forventet løpet, og vi fikk med oss en premie og en "smultring" med oss hjem. 


Her er begge jentene ferdig varmet, og klare til dyst. Det ble mye gjørme og søle i går, men banen var ok med tanke på alt regnet de siste døgnene. 

I dag blir det "ristlaus-dag" for traverjentene, ut på jogge litt og se over dem at alt er som det skal være. Utopia er meldt til løp neste mandag allerede. Det er satt opp tidsløp på Leangen, og det blir jo spennende. Utopia står med 33.0 som bestenotering, og får være med i løpet for de med 33.0 og dårligere. Det blir et par tillegg for henne, men foran står da hester med langt dårligere tid. Blir spennende og se konkurrentene, men hun har ikke spesielt god rekord Utopia, og har stort sett møtt hester med bedre tid enn henne. 

For Linna sin del blir det lange rolige intervaller framover nå, litt "beroligende" trening for topplokket. Så får vi se om vi finner et fint 3-års løp til henne. Da blir det som regel færre hester til start, og spredt på flere tillegg. Tror det kan være lurt for hennes noen hissige topplokk. 

Ha en fin dag :-) AnneliseIngen kommentarer: