fredag 4. desember 2015

Lørdagshest :-)

Jepp, for i morgen skal Utopia til pers på Leangen. Riktignok i et ekstraløp utenfor V75-spillet, men dog, det ER V75 kjøring på Leangen, og Utopia er med :-D.Et reint hoppeløp, det har hun ikke prøvd før. Nå tror jeg ikke det spiller så stor rolle for konkurransen, den er nok omtrent som før, like stor! Mange gode hopper her, og hun kjemper vel om en premie! Får vi det, skal vi være fornøyde med henne.

Ellers er været litt sånn "av og på" julestemning. Snøen kommer..... - og går, eller regner bort/smelter. Det har kommet litt nedbør, men når sola titter fram etter bygene blir det så fin regnbue;Her er jeg på vei opp til flokken, og Eldjenta er der tvert! Våken og nyskjerrig mærr, jeg kan ikke røre meg mye utenfor stallen før hun er på pletten og følger med hva jeg har fóre. Jeg skulle bare opp til flokken og se hvor mye (eller lite) det var igjen av rundballen. Og blir bergtatt av vakker regnbue, og deretter en fantastisk flott solnedgang;Utopia i solnedgang :-) Hun står nå og spiser mat hun, alt for glad i mat mærra :-).I restene av rundballen har hun selskap av Linna og Dag Åsa. Avlshoppene og føll har vært på en liten drikke-tur;Så tusler de opp til maten igjen, i solnedgangen :-) Vakkert !Ikke elg, men Viking i solnedgang ;-)

Dette var onsdagen, på torsdagen fortsatte sola, og da er det godt og trene hest. Linna fikk seg en skikkelig styrkeøkt i marka, må bruke nysnøen for det den er verd!!De trives i skogen hestene våre, og jobber godt og damper skikkelig etter trening!

Flokken er flytta over i luftegården nå, koser seg i sola:Prøver og unngå dekken på avlshopper og føll så lenge det ikke regner, og da står de mye og koser og klør hverandre, koser seg åpenbart. Så er det full fres på føllene igjen;


Førjulstiden er nå best når sola skinner og det er hvit fin snø ute :-). Enda bedre blir det om Utopia flesker til med fin premie i morgen, vi krysser fingre og tær.

Ha en fin helg, Annelise

Ingen kommentarer: