mandag 28. desember 2015

Romjula 2015 :-)

Da er årets julefeiring over, og vi har slappet av, spist godt og hatt fin jul både hjemme og i stallen. Hestene pleier å få litt fri i jula, eller spesielt dagene før jul, samt julaften og 1. juledag. Ingen av våre hester trenes første juledag, men vi har gjort som så mange andre; gått tur. Ikke med bikkje med med føllisene våre :-) DET var sånn akkurat passa aktivitet på første juledagen:Helt bart, ikke en snøflekk, sprek kail og to flotte føll :-) Veldig koselig :-).Bella prøver å gjemme seg bak matfar.Vi er godt fornøyd med avkommene, de er snille og harmoniske begge to, går pent i leietom, men hadde ikke like stort behov for oppstilling og fotografering som matmor ;-) hehe. Så tusler vi hjem igjen;Men så kommer julesnøen, 2 juledag, og det passet godt, for da ble det fine forhold for trening av traverdamene våre;Ei litt tøffere intervalløkt på banen, og begge jobber ekstra godt når de får en å måle krefter med.

Mens Linna fikk hvile i luftegården dagen derpå, måtte Utopia til pers en liten tur samme Dag Åsa. Utopia er en utmerket mentor, støttekontakt og fartsholder for unhester. Det er "innebygget" cruisecontroll i Utopia; bare å sette henne i en gitt fart, så holder hun den resten av jobbet :-).Her tusler vi over skogen i snø og sol, julestemning som bare det.

Det er 3. gangen Dag Åsa er på lokalbanen, og denne gangen fikk hun jogge rolig en runde, skritte litt, og to slike "drag" til, i ca 3 minutters fart. Hun jogger avslappet og fint, senker hodet og bruker kroppen riktig! Godt og se.

Så tusler vi skogen tilbake til stallen igjen, godt fornøyde med økta.I dag er det "bikkje-kalt" ute, men sol og fint vintervær :-) Ha en flott dag!

AnneliseIngen kommentarer: