tirsdag 15. mars 2016

Påskestemning - ei uke før tia :-)

I forrige uke strålte sola fra en skyfri himmel, og det var skikkelig Påskestemning ute :-)Flokken koste seg seg, og nøt smaken av vår (og høy). Eldjenta begynner å få mage nå, og det er bare et par måneder igjen til termin (10 mai):


Også i år ligger føllet på hennes venstre side, kanskje kommer det nok en hingst ? Spennende tider i møte. Jeg skulle gjerne hatt ei flott hoppe etter Eldjenta jeg, men skal ikke klage om det kommer en borket hingst i mai heller ;-) 

Det er ingenting å si på treningsmulighetene når vinteren er på sitt beste;


Bedre kan det knapt nok bli. Dag Åsa er oppi i fine doser trening nå. Har fått mange km i bakkene øverst i Beistadgrenda i vinter, og hun er slank og sterk. Jobber veldig godt, og viser finfin innstilling til trening. Vi har utrolig mye snø, og det vil ta litt tid før alt dette smelter, men i løpet av mai må vi vel få litt sommerføre på lokalbanen, slik at vi kan legge inn litt joggetrening på bane og øve på mønstringsløp for Dag Åsa. 

Linna veksler på ride- og kjøretrening nå;


De tar ut ved i marka, og etterlater seg fine løyper for ridetrening i marka. Linna er kjempepositiv under sal, tror hun trives godt med kjærringa på ryggen ;-). 

Også Viking får litt trim/temming sammen Utopia. Og er mere trygg med vogna "på slep" nå enn de første turene;


Utopia er veldig tålmodig og grei til slike turer, snill som dagen er lang hun, og fungerer utmerket som mentor for småttisene :-)

Bare Bella slipper trim nå stakker, den siste uka har det vært hardt å holde henne inne, sånn for min del. Hun ser ut til å takle bokshvile godt, og resten av flokken har sin "venninne-turnus" for selskaps skyld, men nå er det ikke lenge til hun kan ut til flokken, og det skal bli godt.

Såret gror veldig fint;


Og nå er det ikke lenge til hun skal få ut. Det er mye som tyder på at vi har berget unna dette sekvester de var litt redde for. Ikke noe verk fra såret, og så langt har det grodd helt etter boka og det vi håpet på. 

Det fine påskeværet har gitt seg for denne gangen, nå er det mest tåke og regn, samt mange + grader som gjelder:Slik så det ut i hele går stort sett, tåke og dusk-regn. Utfordringen med dette været er all snøsmeltingen, det blir mye vann, for mye vann.... Får håpe vi ikke drukner i vårløsningen :-)

Ha en fin dag, Annelise :-)

Ingen kommentarer: