mandag 16. mai 2016

Løp for Linna

I dag, endelig travløp igjen. Linna har hatt en periode med litt hard trening, og mere vekt på riktige laaaange intervaller for å berolige "topp-lokket" på damen. Bytta ut vintersko og pigg med sommersko, og litt testing på lokalbanen forrige uke gjorde at vi meldte til start igjen.

Linna har respondert godt på litt tøffere trening, og har vært riktig så fin i noen korte, kvasse intervaller på Remarka sist uke. Så nå får vi bare håpe hun "holder seg på" beina på Leangen i dag, og legger igjen galopp-skoene på Trøen 😉.Håpet for dagen er et bra gjennomført løp, helst uten galopp, og kanskje en liten premie også. Det er tillegg (fra bakre spor også selvsagt....) på en sprint, så det sier seg selv at det blir vanskelig å nå helt fram i dag. Men vi ligger lavt i terrenget, og håper hun kommer rundt på en fin måte og at alt fungerer.Etter den litt tøffere treningsperioden, har vi kosa oss litt i marka, for å lade batteriene. Linna er snill og fin å ri, men har voldsomt spenstig gange, og det er som å sitte på en kamel, kan nesten bli sjøsyk av gangen hennes :-).

Men Lille-jenta går det bare bra 😍. Hun er så søt og nett, og alt heldigvis helt ukomplisert. Siden føll-brunsten til Eldjenta kommer nå midt i pinsa og 17. mai, står vi over den. Vanskelig med sending av sperma når det bare er "rød-dager" i kalenderen. Vi venter til neste brunst i månedskifte mai/juni, da blir det Bork Odin nok en gang.Vi er godt i gang med leie-temmingen :-)Og søte jenter vet å posere :-)

Storebror Hauk Viking har ett-årsdag i dag, han kom til verden på kvelden 16.mai i fjor, og er blitt stor stram kar! Det går veldig bra med han oppi Remarka. Gutteflokken har fått et tilskudd til, så nå er de fire karer som koser seg ute sammen.

Her er bilde jeg fikk fra Remarka forleden, blank og flott kar;Ikke så lenge igjen til han skal på "speider-leir" på Ytterøya nå, leve det glade liv sammen en flokk unghingster hele sommeren, tror han gleder seg :-).

Ingen kommentarer: