mandag 20. juni 2016

Hurra, Eldjenta er drektig :-)

Da kom det en skikkelig gladmelding fra Langland stutteri i morrest; Eldjenta er drektig ☺️. Det betyr føll relativt tidlig neste år også, med termin sånn ca 6 mai (inseminert 6 juni i år). Så får vi se da, om hunn går 11 måneder + eller - neste år ? I fjor gikk hun 11 måneder + 10 dager, i år gikk hun 10 måneder og 25 dager. Det betyr ca 14 dagers forskjell på de to svangerskapene, så hva vi ender på neste år blir spennende å se.

I går fikk jeg tilsendt et par bilder også;


De har det godt hestene der, snakk om å leve det gode liv på stasjonen ! Men nå skal de få komme hjem, jeg savner jentene mine, og det skal bli godt å få flokken samlet på Trøen igjen. Eller samlet og samlet Fru Blom 😂, vi mangler strengt tatt et par til da; Linna og Hauk Viking. Men gut'n kommer nok ikke hjem på Trøen igjen, i alle fall ikke som hingst for å bo der. Det blir for tussig å ha han der alene som hingst, så til høsten får han flytte inn på "hybelen sin" oppi Remarka igjen, så får vi se om vi får kjørt han inn og satt ham i trening.

Linna trener fremdeles godt på Leangen, Veronika Bugge er fornøyd og trives godt med henne 👍, og Dag Åsa trener like godt hjemme. Noen kikkete og nervøs, men travet flyter fint, og hun jobber godt. Nå når vi får hjem Eldjenta igjen, får Dag Åsa mere samtrening med Utopia igjen. I perioden Eldjenta har vært på Langland har vi ikke fått til slik trening, da vi ikke har hjerte til å forlate Bella helt alene ute på beite. De er flokkdyr, og trenger selskap. Men nå løser det seg når flokken blir mere fulltallig igjen, og det blir godt !

Ha en fin dag, sola er kommet tilbake etter ei helg med regn. Ikke så fint vær i helga akkurat, men regnet gjorde godt for jorda, det var nødvendig.

Annelise


Ingen kommentarer: