mandag 13. juni 2016

Rolige dager :-)

På meg i alle fall, med så liten flokk og beite 24/7, nesten sommerferie 😊. Eldjenta og "lille-mor" står på Langland og forhåpentligvis ruger på neste års føll nå. Skal sjekkes i neste uke en gang om det er ny stor-traver på gang 😜. Så har minsta fått navn; Hauk Viktoria ble det, står i stil til storebror Hauk Viking.

Linna trener godt på Leangen. Hun har roet seg ned og Veronika Bugge er optimistisk og kommer godt overens med Linna. Foreløpig har fokus vært på "beroligende" trening, og det har virket, for Linna er mye roligere og harmonisk uti løpsbanen nå 👍.

På Trøen står flokken ute;På nedsiden av stallen og koser seg på "gammel-enga" der.Tre lysebrune fine hopper.De har det ikke så aller verst. Utopia har fått tilbake den irriterende man & halekløen som kom i fjor høst. Det var mye knott en periode på høsten i fjor, og Utopia har utviklet en allergi mot dette og klødde seg veldig. Nå har det starta på'n igjen, og det er noe svineri som spesielt Islandshester sliter med, samt noen kaldblods. Det er muligens noe arvelige komponenter ute å går også ? Storesøstra til Utopia: Lykkepia var veldig plaget med dette, og ble tilslutt avlivd pga dette. Utopia skal få kortison behandling nå, hun skal jo uansett ikke uti løpsbanen noe mere, så da prøver vi kortison og håper det holder denne kløen i sjakk.

Dag Åsa trener fint om dagen. Mye roligere og sele på når hun står ute døgnet rundt, og oppfører seg veldig bra både på stallgangen og ute i løypa. I helga fikk hun litt styrketrening i marka, det trives hun godt med;Her er vi på vei ned brattbakken til Møssjøen, og det gir fin styrketrening å klive opp denne bakken etterpå.En utrolig fredelig plass dette, godt å slappe av litt ved demingen før en kliver opp brattbakken.

Bella tømkjøres i blant, og blir flinkere og flinkere for hver tur. På søndagen var hun rettlig eksemplarisk, snart klar for vogn Bella nå.Blid og positiv tusler hun innover i marka.Og inspirert over at hoppa Your Higness tok skalpen på gutta i OGP i helga og vant hele 1.5 millioner blanke kroner, trener vi på 😂, hopper skal man ikke kimse av. Sist ei hoppe vant OGP var i 2010 (Lisa America), så det var jo bare på tide at ei hoppe vant igjen.

Ha en fin dag, Annelise
Ingen kommentarer: