onsdag 29. juni 2016

Rutineløp for Linna :-)

I går kjørte jeg til Leangen for å se Linna gå et rutineløp 😊. Linna ser ut til å trives der, hun ser godt ut, er fin i holdet og blank i pelsen. Så har hun har roa seg vesentlig, og det var noe av poenget med å la henne bo på travbanen. Tidligere har hun "tatt litt av" og kokte over i "topplokket" når hun kom til Leangen, nå tusler hun pent rundt der, og oppfører seg like pent som hjemme 😊.Bildet over er tatt i helga, under årets Midtsommer Trav på Leangen. Linna tusler i ro og fred ute i luftegården og virker ikke nevneverdig stressa selv om det "koker" både på publikumsplass og i stallområdet under den store trav-helga.

Men i går var det vårens siste Rutinekjøring på gang, og Linna gikk et fint løp. Målet var (selvsagt) feilfritt, og en fin gjennomføring, og det målet ble nådd 😀. Vet ikke hvor fort de gikk i løpet (tidsintervall 1.35 - 1.45), første tusen på 1.41, og på oppløpet hadde Veronika 27 tempo på GPS klokka, og det med fin stil for Linna.Så her kommer de tuslende, blide og fornøyde begge to. Linna gikk med luftsjekk i går, og det så ut til å fungere bra!

Så nå blir det travløp igjen, neste mandag;Så får vi bare krysse fingre og håpe hun holder seg i bare trav gjennom hele løpet 👍 !!

Flokken hjemme på Trøen koser seg ute på beite 24/7 nå. De har gått ute siden 25. mai faktisk, og lever det glade liv. Dag Åsa er i normal trening, annenhver dag ute i bakkene eller over på lokalbanen og utvikler seg veldig fint.

I helga fikk hun selskap av Utopia og ei fin økt på lokalbanen hvor vi veksler litt på å trave i tet, og i rygg og angripe og "vinne" oppløpet. Like greit å lære seg først som sist, at man skal først over målstreken 😇.Jørgen og Utopia til venstre, og jeg sitter bak Dag Åsa. På søndagen trava hun for første gang under 2 min pr km, 1.59 så jeg på klokka, så det går framover. Nå flyter travet såpass godt på lokalbanen, at det snart er på tide å introdusere Dag Åsa for Leangen 👍, og i forhold til Mønstringsløp, har vi enda god tid, så var går "trappa" sakte med sikkert, et steg om gangen.

Og på Trøen har de det greit flokken;Tror de koser seg ute hele gjengen :-)

Ha en fin dag, Annelise

Ingen kommentarer: