onsdag 6. juli 2016

Da ble det disk igjen på Linna.

Og det var jo selvfølgelig kjedelig. Hun står nå med to disk på rappen, og bør vel komme seg gjennom neste løp uten dg - så hun slipper nytt prøveløp. Litt surt selvsagt, for jeg er jo evig optimist, og etter en finfin varming og fin prøvestart, reiste hun avgårde i galopp når starten gikk.Synes hun fungerte veldig fint i varming, og hadde håp om en fint løp. Men det ble litt trangt om plassen i starten, og utvendig hest klenga litt innover på Linna som fikk en punktering av hjul da. Dermed var det løpet ødelagt, jaja - sånn kan det gå. Litt unnskyldt er hun Linna for trang kjøring og punktering i starten, så vi får bare prøve igjen neste gang det dukker opp et fin løp.

Men Jostein Rekstad og Eldjenta fikk opp humøret igjen i går, da Eldjenta ble konstatert drektig på 30 dager også, da regner vi med at neste års føll og framtidshåp er i boks 😇.

Ellers trener småjentene på stallen godt. Dag Åsa har fått fint arbeid med Utopia på lokalbanen i helga, og et par rolige turer i marka sammen Bella etterpå. De er sånn radarpar disse to, nesten rørende å se hvor gode venninner de er. Når Dag Åsa er ute å trener, står Bella ved grinda og humrer lykkelig når Dag Åsa kommer tilbake etter endt arbeid. Lille Hauk Viktoria er også "innlemmet" i "små-jente-gjengen", og det er gøy å se hvordan de unge leiker og koser seg, mens Utopia og Eldjenta tusler rolig rundt og er stødige voksne.To fine jenter klare for litt trening. Bella går med hodelag/bitt under taugrima, for å lære at det er en del av utstyret når man er på jobb. Fungerer veldig fint å venne de til bitt/hodelag på denne måten, blir så mye enklere når de er vant med dette, før en skal "finjustere" tømkjøringa og styringa, når bittet allerede er en del av "arbeids-antrekket" 😉.Så tusler de avgårde sammen, og synes åpenbart det er hyggelig.Bella har ikke fått på seg sko enda, så hun er med på turene i marka bare, blir litt for tøft til hovene og trene etter grusveiene. Må nok få på seg sko til høsten når "voksen-livet" nærmer seg og trening blir en del av hverdagen.

Ha en fin dag :-)

Annelise


Ingen kommentarer: