tirsdag 2. august 2016

Endelig feilfritt for Mølleslettens Linna 😊

Linna gikk løp på Leangen i går, og før første gang på lenge et feilfritt løp *Hurra* - og dermed føles 6.plassen som en seier.

Målet for løpet i går var relativt beskjedent for vår del; komme seg gjennom på en anvendt tid. Linna sto med 2 stk. "dg" (disket) i raden, og en til ville bety obligatorisk prøveløp, det hadde vi ikke spesielt lyst til 😂. At hun skulle gjennomføre uten en eneste galopp, og i tillegg kapre den siste premieplassen var reine bonusen - og nesten som en seier for oss 🏆.På bildet over står Linna godt pakket inn etter varming, og har en liten "pep-talk" med "mor sjøl". I varminga var Linna roligere og og mentalt mere i balanse enn hun har vært før løp, så vi var optimister på å nå målet vårt der og da !Her defileres det før løp, og nervene er på plass! og gjennom hele løpet sto jeg og holdt pusten og var bekymra for en eventuell galopp. Men den gang ei, Linna leverte et flott løp, og veldig godt oppløp som resulterte i den siste premieplassen :-)Når Linna skal i ilden igjen vet jeg ikke, vi får se hva trener Bugge velger 😉.

Ellers går det veldig bra med flokken på Trøen. De står ute 24/7 fremdeles. Den siste uka har det vært temmelig ustabilt vær, regn og sol og regn igjen.Fin utsikt 😊 har jeg når jeg kjører i marka med Dag Åsa og Bella "på slep". Og når regnet har bøtta ned, har hestene fått komme inn på stall noen timer for å tørke opp/slappa av.Da benytter vi samtidig anledningen til å pusse litt på "tottelottene". Her er det Eldjenta som får litt hovpleie, og faktisk i dag, er det akkurat 3 år siden Eldjenta vant det Svenske Derbystoet 😍.

Hauk Viktoria får også hovpleie, samt trening i å stå pent i kjettinger og vente på mor;Ikke så lett for liten spretten frøken og stå i ro, men du verden så flink hun har blitt. Og så lik mamma'n sin. Helt annen type hun enn bror Hauk Viking. Der er det Norheim Faks og bestefar Järvsöfaks som har preget gutten, farger fra mora, men kroppen er fra farsiden. Hauk Viktoria er veldig lik Eldjenta i kroppen, og ser ut til å bli høyere enn broren sin. Blir spennende å se hvordan de utvikler seg, og om de har noe av Eldjenta sitt trav i seg - det håper vi jo på da 😂. Tiden vil vise.

Ha en fin kveld, i morgen kommer sommeren tilbake til Trøndelag, og vi ønsker den velkommen tilbake.

Annelise


Ingen kommentarer: