mandag 12. desember 2016

Bli med Bella på tur 😀

Bella Sweetpike er nå inne i sin siste måned som åringhoppe nå, og er i full gang med trening og forberedelser til "voksen-livet" som traver. Til tross for litt forkjølelse på stallen, og tildels utrivelig regnvær i perioder, har vi kommet i gang med ganske så stabil og systematisk trening, og Bella er flink!

Veldig gøy å jobbe med varmblods unghest fra grunnen av, det har vi ikke gjort før, og selvsagt får jeg følelse av at hun er et kjempetalent når jeg sammenligner med de kaldblodsåringene vi har hatt 😂. Bella traver så lett og fint, og oppfører seg veldig bra i vogn. Gøy når de utvikler seg slik. Også Hauk Viking nede i Skiptvedt viser fine takter. Han har hatt finfin utvikling, og trener fint!

Men tilbake til Bella. I helga fikk vi endelig litt snø igjen, og Jørgen var med på en liten treningstur med kamera på innerlomma.Her er hun klar for en liten treningstur. Blitt stor pie, ca 155 cm nå, og får dermed en fin størrelse. Ingen av foreldrene er store, de er sånn normale "midt på treet" både Sunflower og Thai Tanic. Bella som var så liten når hun kom til for 1 1/2 år siden, ser ut til å bli "akkurat passe stor" som voksen 😉.Ut på tur, Hjelpdalen er fin omgivelser for trening, bli med på tur;Håper den fine snøen vi har fått har kommet for å bli nå, litt lei av regn og påfølgende flom/isholke osv osv. Synes ikke det er trivelig med rekordmasse regnvær i adventstiden, da skal vi ha lett snø (punktum!! 😜).

I dag er det Dag Åsa som skal ut å jogge i bakkene, ha en fin dag.

Annelise

Ingen kommentarer: