torsdag 5. januar 2017

Velkommen 2017 😊

Og endelig velkommen til vinteren! Vi har fått snø, i massevis, og "du grønne glitrende plen" og gjørmete luftegårder er endelig dekket med ren og hvit snø, sååå deilig !

Flokken har hatt en aldri så liten juleferie, vi har feiret jul, og vi har prøvd å holde årets influensa-epidemi på avstand. Klarte det ikke helt, bare nesten 😆. Men nå er regn og vind og 11 varmegrader erstattet med skikkelig januarvær. Masse snø (jada, alt kom på en gang!), og minus 17 kalde i går kveld.

I romjula kom det et aldri så lite melisdryss på flokken;Og jeg som var litt sulteforet på snø, måtte selvsagt forevige mor og datter og "hvit jul light". Men noen leiker med julegaven i bakgrunnen og flokken syntes dronen var kjempekul;De var mere opptatt av at dronen lander trygt, enn matmor som sto å vifta med kamera 😂.

Natt til 3. januar kom all snøen, og det satte flokken pris på. Bella (2 åring nå!) og stallens yngste, åringen Hauk Viktoria, fikk løpe av seg litt lopper i blodet på ridebanen:Store fine unghopper begge to, Bella er ca 156cm på baken nå, og Viktoria ca 140cm, finfin størrelse på begge små-jentene.Her er de ferdige med dagens trim, og Dag Åsa står i bakgrunnen å roper på sine venninner. Hun har også vokst litt den siste tiden, strekt seg til 149cm nå, og er riktig så fin. Særdeles smekker og elegant frøken på 3 år nå! Tiden flyr!Dag Åsa har trent så jevnt og trutt, og satte sikkert pris på litt juleferie hun også. Men nå er det vintertrening for alle penga, ut å jogge i puddersnøen, så får vi se hva 2017 bringer for hennes del. Gammel nok til å bli starthest i år, men vi får ta den biten som den kommer. Dag Åsa er fysisk sett meget godt forberedt, men vi stresser ikke, hun skal få starte i løp når hun er klar for det, om det blir i vår eller seinere vil tiden vise. I mellomtiden trener vi på, og koser oss med vinteren som endelig kom.

Ha en fin dag, Annelise 😊


Ingen kommentarer: