mandag 22. mai 2017

Forsmak av sommer 😊

I helga, spesielt på lørdagen, hadde vi litt forsmak av sommer! Nydelig vær, og godt å være hest (og folk). På søndagen fikk vi delt av stor-beite, slik at flokken kan tyvstarte litt noen timer på ettermiddagen ute på grønt gress. De starter ut på nede på Lynkyl-åkeren, og rakk akkurat litt grønt gress i går ettermiddag, før regnet kom.Eldjenta passa på å fortelle resten av gjengen at lillebror ikke skulle leikes med riktig enda, så var det mat! ....mat mat mat 😂.

Lillebror har fått navn; Hauk Viktor ble det, i stil med Hauk Viking og Hauk Viktoria. Og han er utrolig flott en kar;Han er lys grå, mye lysere enn helsøster var som lita, så det blir spennende å se hvordan han ender opp som stor.

Storesøster har fått en dose temming i helga, både tømkjøring og med Dag Åsa en tur på tamp. Hun er blitt stor, omtrent like stor som Hauk Viking, og bare litt mindre enn Dag Åsa.Her er vi på vei hjem etter en runde nede i Hjeldalen, etter en fin liten "treningstur" (eller temme-tur 😊):Dag Åsa synes det er trivelig å ha med Viktoria på tur, og er en fin læremester, og ellers er hun i fin trening nå. Det er ikke så mye fart i beina enda, sånn ca 1.50 tempo har hun inne over korte distanser med lettere vogn (ikke testa med sulky enda), men vi heller litt is i magen og venter litt med å "pushe" fart til Dag Åsa er mere klar for det. Er sterk og fin i kroppen, jobber med veldig god innstilling, men mangler som sagt fart i beina enda.

I dag er det regnvær og surt, blir nok noen ekstra timer inne i dag, de liker ikke ruskeværet flokken heller Får være ute å "sture" litt mens jeg tar litt stallarbeid, så får vi se om det ligger an til en ettermiddag inne faktisk. Heldigvis ikke så ofte været er såååå trist som i dag. Ha en fin dag i regnet 👍.

Annelise


Ingen kommentarer: